Wij zijn geopend voor afhaal! Klik hier voor onze afhaalkaart of ga voor onze stamppottenservice!U kunt meteen een bestelling plaatsen.  Stay save!

 

 

 

Openingstijden

U bent van woensdag t/m zondag welkom voor een diner of borrel vanaf 17.00 uur. (let op, 1 juni zijn wij uiteraard geopend!)

Besloten lunch/ontvangst, catering, borrel, buffet, BBQ, groepsarrangementen, vergaderingen?
Vraag ons naar de mogelijkheden!

Reserveren

Reserveren via onze website kan tot maximaal 24 uur vantevoren.
Wanneer u een reservering wilt plaatsen voor de dag zelf, kunt u bellen met 050 – 318 02 75

Adresgegevens

Koninginnelaan 45
9717BN, Groningen
Telefoon: 050 – 318 02 75

E: welkom@stadstuinnoorderplantsoen.nl
I: www.eetcafedestadstuin.nl
T: @DeStadstuin

‘Het einde.. of een nieuw begin?’

Altijd hebben wij de hoop gehad ooit ons concept te kunnen en te durven uitbreiden. “Mocht er ooit iets vrij komen in een van de wijken rondom de binnenstad van Groningen zien wij een tweede Stadstuin zeker voor ogen” zeiden wij altijd.

En daar was Dinercafé de Markies… Een parel aan de andere kant van de stad (ten opzichte van Eetcafé de Stadstuin Hereweg), aan de rand van het Noorderplantsoen en ook nog eens op zoek naar nieuwe ondernemers. We waren op slag verliefd. Op 15 september 2017 hebben wij de sleutel van Dinercafé de Markies overgenomen met de bedoeling om hier een levendig eetcafé van te maken waar u goed en betaalbaar kunt eten in een huiselijke en ongedwongen sfeer. Wij begrijpen dat het stoppen van Dinercafé de Markies voor velen als een groot verlies wordt beschouwd, maar wij hopen dat wij samen met u kunnen werken aan een nieuw begin.

Eetcafé de Stadstuin staat voor persoonlijke benadering, een huiselijke en ongedwongen sfeer, gastvrijheid en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De Stadstuin is een gezellig eetcafé met kwalitatief maar betaalbaar eten. Onze menukaart wisselt met de seizoenen mee en wij bieden u dagelijks een wisselende, goedkope, maar kwalitatief goede ‘Stadstuin Special’ voor €9,95. Naast de Stadstuin ‘good old favorites’ bieden wij ook Noorderplantsoenspecials. De kaart kan worden omschreven als modern, gangbaar, uitgebreid en voor elk wat wils.

Eetcafé de Stadstuin Noorderplantsoen is woensdag t/m zondag vanaf 17:00 uur geopend. Onze keuken is dagelijks tot 22:00 uur (op zondag tot 21.00 uur) geopend. Buiten de openingstijden kunt u tevens besloten ontvangsten bij ons organiseren! Wij hopen van harte u regelmatig te mogen verwelkomen in Eetcafé de Stadstuin Noorderplantsoen.

Kortom, kom langs en geniet bij Eetcafé de Stadstuin Noorderplantsoen in Groningen!

Koninginnelaan 45 - 9717BN, Groningen - Telefoon: 050 – 318 02 75